Ismerkedjen meg Ön is velünk!

null
A LED technológiának köszönhetően akár 75%-os energia megtakarítás is elérhető a csarnokvilágítások esetében, sokkal nagyobb hatékonysággal és magasabb lumen/watt mutatóval! De a LED panelek jóval hosszabb élettartammal is rendelkeznek, melyeket mi minimum 5 év garanciával kínálunk Önnek.

Hatékonyabb és jobb

A LED világítások nagyobb hatékonysággal, és magasabb lumen/watt mutatóval rendelkeznek, mint más lámpatestek.

Hosszabb élettartam

Jóval hosszabb élettartam, hagyományos izzók esetében akár 50-szeres, fénycsöves fényforrások esetében 5-8-szoros!

Költséghatékony

Alacsony energia felhasználás, akár 50-75%-os megtakarítás hagyományos, illetve kompakt világítási megoldásokhoz képest.

Könnyű kezelhetőség

Gyors ki- és bekapcsolhatóság, azonnali teljes fényerő; illetve könnyű fényerő szabályozhatóság.

Környezetbarát

Rovar elleni védelem (nincs UV, illetve IR spektruma), nem károsítja a környezetet, és nem melegíti a felületeket (mélyhűtős tárolás).

Kisebb CO2 kibocsátás

Kisebb CO2 kibocsátással rendelkezik, és nem keletkezik “fény szmog”sem. A hőmérséklet változásra sem érzékeny.

Döntéshozóként válassza a korszerű LED-világítótesteket!

null
Miért ne döntene egy komoly megtakarítási lehetőséget kínáló, korszerű technológia mellett? Bevizsgált, valós garanciákkal kínált, kontroll alatt tartott technológiával megtakarított költség, egy felelős vezető kezében nagy értéket képvisel.

Ipari LED-es csarnokvilágítások és LED világítások

null
A Hasenegger KFT 2008-ban azzal a céllal alakult, hogy egy átfogó energetikai és kereskedelmi szolgáltatást biztosítson kis és közép vállalkozások illetve intézmények, sportlétesítmények részére.
Ledes Csarnokvilagitas - AGIP
Ledes Csarnokvilagitas - Reflektor
Ledes Csarnokvilagitas - Csarnok
Ledes Csarnokvilagitas - Hídvilágítás

Az első években felmértük a magyar piacon működő energia szolgáltatókat és termékeit illetve európai és távol-keleti gyártók kiváló minőségű termékeit szállítottuk Magyarországra így tapasztalatot szereztünk a modern energia takarékos berendezések illetve termékek üzemeltetéséről.

Rövid egy-két éven belül ez a piac teljesen átstrukturálódott, ami 2009-ben a jövő technológiáját jelentette az mára a jelenné alakult. Cégünk elsődleges célja a kiváló minőségű, hosszú élettartamú termékek fejlesztése és ezek forgalmazása.

Csak olyan termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványnak megfelelnek. Ezért esett a választásunk az egyik legjobb európai gyártóra az euroLighting és BöSha GmbH-k-ra. Kínai gyártók termékei is megtalálhatók a választékunkban melyek gondos kiválasztás után kerülhetnek forgalomba.

Csarnok világításban egy erre szakosodott gyártó a partnerünk és az évek alatt sok referenciával rendelkezünk. Gyors, rugalmas gyártás, technikai segítség nyújtás, tervezés, gyors megtérülés, magas garancia erősíti a bizalmat.

Ezek a cégek a korszerű LED világítás fejlesztésében mind az autóiparban, mind beltérben, mind a kültéri utcai lámpák világításában sokéves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Az euroLighting GmbH a Citizen cégcsoport európai képviselete, amely Led világításban egyedülálló 40.000 órás valós teszttel rendelkezik.

Az általunk forgalmazott termékek a minták tesztelése és hivatalos bevizsgáltatása után kerülnek forgalomba.

Minden esetben tisztában akarunk lenni azzal, hogy ezek az energiatakarékos termékek milyen hatásfokkal működnek és milyen megtakarítást biztosítanak felhasználóik részére.

Spóroljon velünk Ön is!

Bejegyzett cégnevünk: Hasenegger Kft.
Szolgáltató székhelye: 1173 Budapest, Vanília utca 28.
Cégjegyzékszám: 01-09-904475   |   Adószámunk: 14453047-2-42

Szakmai és stratégiai partnereink

null
A LED technológiának köszönhetően akár 75%-os energia megtakarítás is elérhető, sokkal nagyobb hatékonysággal és magasabb lumen/watt mutatóval! A LED izzók jóval hosszabb élettartammal is rendelkeznek: a hagyományos izzók esetében 50-szeres, fénycsöves fényforrások esetében 5-8-szoros élettartammal számolhat!

Árajánlatot kérne? Kattintson a gombra!