LED-es Csarnokvilágítás · A Legjobb Áron » Hasenegger

SPÓROLJON VELÜNK ÖN IS!

Csak olyan LED-termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványnak megfelelnek. Ezért esett a választásunk a legjobb és legmegbízhatóbb európai gyártókra. A legjobb kínai gyártók prémium termékei is megtalálhatók a termékválasztékunkban, melyeket előszeretettel választják ügyfeleink is.

NAGYOBB HATÉKONYSÁG, KÖRNYEZETKÍMÉLŐ, ALACSONY ÜZEMELTETÉS ÉS KARBANTARTÁS

Az első években felmértük a magyar piacon működő energia szolgáltatókat és termékeit illetve európai és távol-keleti gyártók kiváló minőségű termékeit szállítottuk Magyarországra így tapasztalatot szereztünk a modern energia takarékos berendezések illetve termékek üzemeltetéséről.

Rövid egy-két éven belül ez a piac teljesen átstrukturálódott, ami 2009-ben a jövő technológiáját jelentette az mára a jelenné alakult. Cégünk elsődleges célja a kiváló minőségű, hosszú élettartamú termékek fejlesztése és ezek forgalmazása.

Csak olyan termékeket forgalmazunk, amelyek az európai és magyar szabványnak megfelelnek. Ezért esett a választásunk az egyik legjobb európai gyártóra az euroLighting és BöSha GmbH-k-ra. A legjobb kínai gyártók prémium termékei is megtalálhatók a termékválasztékunkban, melyeket előszeretettel választják ügyfeleink is.

Csarnokvilágításban egy erre szakosodott gyártó a partnerünk és az évek alatt sok referenciával rendelkezünk. Gyors, rugalmas gyártás, technikai segítség nyújtás, tervezés, gyors megtérülés, magas garancia erősíti a bizalmat.

AKÁR 50-70%-OS MEGTAKARÍTÁS A HAGYOMÁNYOS IZZÓKHOZ KÉPEST

Ezek a cégek a korszerű LED világítás fejlesztésében mind az autóiparban, mind beltérben, mind a kültéri utcai lámpák világításában sokéves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Az euroLighting GmbH a Citizen cégcsoport európai képviselete, amely Led világításban egyedülálló 40.000 órás valós teszttel rendelkezik.

Az általunk forgalmazott termékek a minták tesztelése és hivatalos bevizsgáltatása után kerülnek forgalomba.

Minden esetben tisztában akarunk lenni azzal, hogy ezek az energiatakarékos termékek milyen hatásfokkal működnek és milyen megtakarítást biztosítanak felhasználóik részére.

Spóroljon velünk Ön is!

Bejegyzett cégnevünk: Hasenegger Kft.
Szolgáltató székhelye: 1173 Budapest, Vanília utca 28.
Cégjegyzékszám: 01-09-904475 | Adószámunk: 14453047-2-42

LED-es Csarnokvilágítás · A Legjobb Áron » Hasenegger

LED VILÁGÍTÁST VÁLASZTANA? SEGÍTÜNK ÖNNEK!

KAPCSOLAT VELÜNK

DÖNTÉSHOZÓKÉNT CSARNOKOK VILÁGÍTÁSÁHOZ VÁLASSZA ÖN IS A KORSZERŰ LED VILÁGÍTÓTESTEKET!

Miért ne döntene egy komoly megtakarítási lehetőséget kínáló, korszerű technológia mellett? Bevizsgált, valós garanciákkal kínált, kontroll alatt tartott technológiával megtakarított költség, egy felelős vezető kezében nagy értéket képvisel. A LED technológiának köszönhetően akár 75%-os energia megtakarítás is elérhető a csarnokvilágítások esetében, sokkal nagyobb hatékonysággal és magasabb lumen/watt mutatóval! De a LED panelek jóval hosszabb élettartammal is rendelkeznek, melyeket mi minimum 5 év garanciával kínálunk Önnek.

LED-ES CSARNOKVILÁGÍTÁS ÉS IPARI LED REFERENCIÁINK

  • Postás Sportegyesület: LED Korszerűsítés

Postás Sportegyesület: LED Korszerűsítés

2019. november 2.|

A Postás Sportegyesület kérése az volt, hogy egy éven belül térüljön meg a lámpák költsége. Ezt meg tudtuk valósítani, mert mindkét csarnok kihasználtsága maximális és kb. [...]

  • Hungarocar 2000 Zrt. (Suzuki ház) LED Korszerűsítés

Hungarocar Suzuki Ház LED Korszerűsítés

2018. december 2.|

Két ütemben lett a világítás korszerűsítés megoldva - 2017 szeptemberében, és 2018. decemberében. Az első ütemben a bemutató terem lett korszerűsítve 600 x 600 mm-es LED panelekkel. [...]

  • Dunakeszi, Bahamas: Ipari LED Csarnokvilágítás

Dunakeszi, Bahamas: Ipari LED Csarnokvilágítás

2015. november 15.|

Új raktárcsarnok világítás kialakítása LED-es, lineáris IP65 csarnokvilágító lámpákkal. A csarnokban -20celsius hőmérséklet van, ami a LED-ek szempontjából előnyös. Természetesen a tápegységnek szintén minőségi alkatrészekből [...]

  • AGIP Benzinkutak LED Korszerűsítése

AGIP Benzinkutak LED Korszerűsítése

2015. augusztus 14.|

Benzinkút világítás korszerűsítés minta-projekt. Két benzinkút világítása (M1-es autópálya Győr felé tartva, Zsámbék és Győr) lett átalakítva LED Canopy lámpás világításra. Az új világítás sokkal [...]

  • Salgótarján Csarnokvilágítás

Salgótarján Ipari LED Világítás (2)

2015. augusztus 2.|

Új gyártócsarnok világítás kialakítása LED-es csarnokvilágító lámpákkal. A csarnokvilágító lámpáink nagyobb hűtőbordával készülnek a jobb hűtésteljesítmény miatt. A kivitelező meghatározta a fényerőt 1m magasságban, [...]

KÉRJEN ÖN IS AJÁNLATOT!

Tudta? A LED technológiának köszönhetően akár 75%-os energia megtakarítás is elérhető, sokkal nagyobb hatékonysággal!

AJÁNLATKÉRÉS